Babor Men

Professzionális bőrápoló-család, melyet kifejezetten a férfi bőreinek igényeihez szabtak.

Új energia – Tiszta vitalitás

A nagy hatékonyságú természetes formulák vonzó, jól ápolt külsőt kölcsönöznek, a bőr pedig energiával telt, életerős lesz. A természet évmilliók óta törekszik arra, hogy az élet a Földön sikeresen továbbfejlődjön a kitűzött cél felé haladva. A BABOR MEN a mérhetetlen Energiák ezen potenciálját használja fel az Ön bőrének ápolása érdekében. A termékekben megtalálható TAUREC hatóanyagkomplexum a taurin, a komló és a szibériai ginzeng szinerhiahatását használja fel.

Az eredmény: egy fiatalos és friss kinézet, férfiasan ápolt és vonzó külső.

Vital Active Boosting Facial

Vital Active Boosting Facial – arckezelés fejmasszázzsal és lávaköves szemmasszázzsal. Ennek az arckezelésnek legfontosabb pontjai a tisztítás és az energiával feltöltés. A férfi bőrének igényeire és mindennapi rutinjukhoz szabva. Ez a kezelés életerővel és fokozott energiával tölt fel, miközben enyhíti a borotválkozás okozta irritációt, és hosszantartóan hidratálja a bőrt.

Az eredmény: Fiatalos, friss, ápolt megjelenés.

Hatásai:

  • Enyhíti a borotválkozás okozta irritációt, és hosszantartóan hidratálja a bőrt.
  • A férfi bőrének igényeire és mindennapi rutinjukhoz szabva.

Vital Active Relaxing Back

A BABOR MEN olyan professzionális bőrápoló-család, melyet kifejezetten a férfi bőreinek igényeihez szabtak. Speciálisan a borotválkozásra, letisztításra és általános bőrápolásra lett kifejlesztve. A nagy hatékonyságú természetes formulák vonzó, jól ápolt külsőt kölcsönöznek, a bőr pedig energiával telt, életerős lesz.

Hátkezelés Ez a 2 az 1-ben kezelés ellazítja a feszült izmokat, növeli a vérkeringést, és tisztíja a bőrt. Még a legfáradtabb testet is felélénkíti, valamint hámlasztja és tisztítja a bőrt.

Más kezelés kiegészítőjeként: 3 900 Ft

Hatásai:

  • Ellazítja a feszült izmokat, növeli a vérkeringést, és tisztíja a bőrt.
  • Még a legfáradtabb testet is felélénkíti, valamint hámlasztja és tisztítja a bőrt.

Időpont foglalás

Keressen elérhetőségeimen és egyeztessünk időpontot. Várom szeretettel.
GermanHungary