Mikrodermabrázió

A gyémántfejes mikrodermabrázióval való kezelés egyben egy vákuum kezelés is, így a bőr felső hámrétegének eltávolítása mellett számos kozmetikai bőrproblémára nyújt megoldást. Fokozza a vér-és nyirokkeringést a bőrben, ezáltal élettel telibbé és feszesebbé válik. Az elhalt hámsejtek eltűntetésével, a felszínre került új sejtecskék miatt lesz bőrünk újra sima és üde.

A mikrodermabrázió hatására megnő a bőr tápanyag-és oxigénfelvevő képessége is, ezáltal például speciális, bőrtípusnak megfelelően választott hatóanyagokkal még inkább látványosabb eredmény érhető el hiszen ezek az anyagok áthatolnak a hámrétegen és eljutnak a mélyebb rétegekbe. Kezelésénél mindenképpen kúraszerűen ajánlott és csak az őszi – téli időszakban elvégezhető. (heti 1 alkalom min. 4 héten keresztül) Alkalmankénti használata azonban nyáron is javasolt fényvédő használatával.

Más kezelésekbe beépítve, alkalmanként: + 30 perc/+ 5 500 Ft

Ultrahangos hatóanyag bevitellel, ampullamasszázzsal kombinálva: + 20 perc/ + 6 000 Ft

Kozmetikai bőrproblémák mikrodermabrázióval történő kezelésénél mint :

  • Hegek
  • Pigment rendellenességek, foltok halványítása
  • Pattanásos, mitesszeres, tág pórusú bőrök kezelése
  • Ráncosodó, fakó bőrök

Hidrodermabrázió vízsugaras hámlasztás – a mikrodermabrázió lágy alternatívája

A hámlasztás eljárásának célja az elhalt hámlemezek eltávolítása, és a bőr önmegújító folyamatainak ösztönzése. A víz energiája megnyugtatja, hidratálttá teszi a bőr szövetét, és átmasszírozva élénkíti keringését.

Ha a kezelést kúraszerűen használjuk és a kúrák között szinten tartó kezeléseket végzünk, akkor sok esetben mellőzni lehet a különböző savakat és egyéb vegyi anyagokat. A nyomkodás gyakorta elmaradhat, vagy minimalizálódik és könnyebbé válik.

A vízsugaras hámlasztásigénybe vehető önálló arckezelésként vagy a hagyományos kozmetikai kezelés egyes fázisainak kiegészítéseként is.

Hydroabrasion alkalmazási terület:

  • A vízsugaras hámlasztás bármely bőrtípuson alkalmazható, legyen az akár érzékeny, fiatal, aknés, vagy érett, megvastagodott hámszövetű bőr.

 

Ellenjavallat:

  • Erősen rozáceás, gyenge érfalú bőr.

 

Információk a vendégnek a hydroabrasion vízsugaras hámlasztásról:

A Hydroabrasion vízsugaras hámlasztás egy kellemes komfortkezelés, amelyet megelőzően semmilyen instrukciót nem kell betartani. Akár munkába menet is igénybe veheti, hiszen látható nyomok nélkül, felüdülve fog távozni a kozmetikus székből.

Időpont foglalás

Keressen elérhetőségeimen és egyeztessünk időpontot. Várom szeretettel.

Kapcsolat

+36 20 346 8231

Győr, Dózsa György Rkp. 117. (bejárat a Patak utca felől)

miragebeautyspa@gmail.com

Közösségi média

Adatvédelem

Rólam

„Rengeteg élményt nyújt ez a szakma és azt gondolom, hogy én, személyesen, sokkal több lettem általa.”

Varga Éva Babor Institute Győr, 2020. Fejlesztő: Marketing Menu