Minden ember egyedi

Ahogyan a bőrük is. A Babor tiszteletben tartja az emberek egyéniségét és bőrük egyediségét. Termékpalettáján minden bőrtípus és bőrállapot igényeire kifejlesztett (high tech) készítmény megtalálható, amely elengedhetetlen egy precíz kozmetikai kezelés és bőrápolás végzéséhez. Minden Babor termék a legújabb bőrgyógyászati és anti aging kutatási eredményeken alapszik. Összhangban az immár 60 éves hagyományokkal, csakis tiszta, természetes növényi olajokat használ fel olyan aktív növényi eredetű anyagokkal együtt melyek a természetben is hozzáférhetőek. A Babor saját laboratóriumában high tech kutatásokat végez és olyan kivételes komplexeket fejleszt amitől termékei egyedülállóvá és világszínvonalúvá válnak. A Babor metódus alkalmazásával pedig minden kezelés felejthetetlen élménnyé válik, amelyben a ragyogó szépség és a tökéletes egyensúly 5 lépésben válik valóra. Kapcsolat- Hajlandóság- Regeneráció- Mobilitás- Áramlás.

Babor Effective Touch: a masszázs művészete

A holisztikus szemléletben kidolgozott Effective Touch masszázs a test és a lélek harmonikus egyensúlya érdekében a szervek és az energiapontok stimulálása által segít leküzdeni a szervezet energetikai zavarait, segíti a csí szabad áramlását. Feszültségoldó hatású, segíti a negatív stressz leépítését, jó minőségű alvást, életerőt, energiát biztosít. A masszázsnak nemcsak az arcbőrre, de minden szervre hosszantartó, pozitív hatása van. Így a test pihen, regenerálódik, kiegyensúlyozottá válik és egy fiatalos, ragyogó megjelenést biztosít. Éld át te is a ragyogó szépség és a tökéletes egyensúly egységét!

1. lépés: Letisztítás
Az intenzív letisztítás előfeltétele a tökéletes szépségápolásnak. Megteremti az alapjait a ragyogó, fiatlaos külsejű bőrnek – mivel a bőrápoló termékek csak a tökéletesen tiszta bőrön képesek kifejleszteni legjobb hatásukat.
2. lépés: Professzionális bőrstimuláció
Egy BABOR kozmetikába ellátogatni élményt és hatékonyságot jelent. Mélyet lélegezhetsz, ellazulhatsz, és energiaszintjeid is helyreállnak; valamint megtapasztalhatod, hogy az eredményorientált aktív összetevők és a tökéletesen személyre szabott kezelési technikák hogyan keltik új életre bőrödet. A BABOR szépségprogram egyéni igényekre szabott. A BABOR kozmetikus figyelembe veszi bőröd igényeit, és mindig segítségedre lesz, hasznos tanácsokkal lát majd el.
3. lépés: A BŐR AKTIVÁLÁSA ÉS A BABOR VITALITY CHECK
A bőrt egy, a BABOR-nál egyedülálló, nagyon intenzív előkészítő maszkkal aktiváljuk. A maszkot letisztítás után visszük fel a bőrre. Lehetővé teszi, hogy a bőr a lehető legjobban szívja fel a későbbiekben felvitt ápoló termékeket, és azok aktív összetevőit. A BABOR vitality check kiegészíti a bőranalízist, gyorsan és tévedhetetlenül segít azonosítani a bőr jobban és kevésbé életerős területeit, amelyek így kiválóan láthatóvá válnak.
4. lépés: BABOR KENDŐÉRINTÉS
A BABOR kendőérintés hideg és meleg között váltakozik! Minden BABOR letisztítás, maszk és peeling langyos kendőérintéssel történik, majd utána a hideg következik. A kendőt a speciális BABOR metódussal helyezzük fel. Az érintőkendő legörgetése és a nyomáspontok stimulálása nyugtató és relaxáló hatással van a bőrre.
5. lépés: BABOR FLUID FP KEZELÉS
A BABOR filozófia állítja, hogy a természetnek intenzívebb hatása van, ha nagyobb koncentrációban alkalmazzuk. A BABOR FluidsFP ampullák nagy koncentrációjú, természetes aktív összetevőket tartalmaznak, és olyan meggyőző eredménnyel szolgálnak, melyek láthatóak és érezhetőek is. A steril csomagolású, egyedi kiszerelésű ampullák a bőrápolás legtisztább formáját nyújtják. Arckezelés részeként a fluidok a kívánt eredményeket biztosítják a kezdetektől akár az otthoni ápolás során is.
6. lépés: BABOR MASSZÁZS
A BABOR Effective Touch Massage-zsal 5 lépésben érhetsz el ragyogó szépséget és tökéletes kiegyensúlyozottságot. Minden lépés egy bizonyos folyamatot stimulál a testben és a bőrön. Minden lépés intelligensen az előtte lévőre épül, így biztosítva a kívánt hatás elérését a masszázs öt lépése végén. Az öt lépés: Kapcsolat – Hajlandóság – Regeneráció – Mobilitás – Áramlás!
7. lépés: Maszk
Az utolsó előtti lépés egy másik maszkkezelés, melyet a speciális BABOR technikával végzünk. A bőr újra megnyugszik, és relaxált lesz, köszönhetően a legörgető technikának és a nyomópontok serkentésének.
8. lépés: A befejezés
A BABOR kezelések mindig különleges módon végződnek; így az eredmények tovább tartanak, és teljes mértékben meg is mutatkoznak. A befejezés mindig tartalma egy szemkezelést, a bőrtípusnak megfelelő ápolókrémet, és egy, a vendéghez illő sminket.

A művészi élvezet teljességét a szív örömével összekötni, ez volt mindig legfőbb életideálom, s e kettőnek egyesítése a legbiztosabb eszközöm is, mellyel mindkettőt teljességre vihetem.

– Friedrich Schiller

Kapcsolat

+36 20 346 8231

Győr, Dózsa György Rkp. 117. (bejárat a Patak utca felől)

miragebeautyspa@gmail.com

Közösségi média

Adatvédelem

Rólam

„Rengeteg élményt nyújt ez a szakma és azt gondolom, hogy én, személyesen, sokkal több lettem általa.”

Varga Éva Babor Institute Győr, 2020. Fejlesztő: Marketing Menu