[dt_sc_fullwidth_section first]

[dt_sc_h2 class=””]Professzionális kezelések a BABOR szakértői által[/dt_sc_h2][dt_sc_one_half first]

Annak érdekében, hogy biztos lehessen abban, hogy minősége előírásait világszerte maximálisan betartják, a BABOR kifejlesztett egy világos és érthető kezelési módszert, és nemzetközi standardként határozta meg.

A cél az, hogy a bármely BABOR Kozmetikába, BABOR BEAUTY SPA-ba, Hotel Spa-ba, vagy Medical Spa-ba betérő vendégek világszerte ugyanazokat a kifogástalan minőségű kezeléseket élvezhessék. Azzal, hogy a kozmetikus ragaszkodik a Babor-metódushoz, nem csak élménnyé tesz minden egyes kezelést vendége számára, de egyúttal a legjobb feltételeket teremti ahhoz, hogy vendége bőrén a legtökéletesebb eredményt lehessen elérni. A termékek kezelés közbeni professzionális használata elengedhetetlen a tökéletes eredmény eléréséhez – eredményekhez, melyeket nemcsak látni, de érezni is lehet.

[/dt_sc_one_half][dt_sc_one_half ]

Untitled-37

[/dt_sc_one_half]

[/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section first]
[dt_sc_h2 class=””]A BABOR kezelések lépései[/dt_sc_h2][dt_sc_one_half first]
1. lépés: Letisztítás
Az intenzív letisztítás előfeltétele a tökéletes szépségápolásnak. Megteremti az alapjait a ragyogó, fiatlaos külsejű bőrnek – mivel a bőrápoló termékek csak a tökéletesen tiszta bőrön képesek kifejleszteni legjobb hatásukat.
2. lépés: Professzionális bőrkonzultáció
Egy BABOR kozmetikába ellátogatni élményt és hatékonyságot jelent. Mélyet lélegezhetsz, ellazulhatsz, és energiaszintjeid is helyreállnak; valamint megtapasztalhatod, hogy az eredményorientált aktív összetevők és a tökéletesen személyre szabott kezelési technikák hogyan keltik új életre bőrödet. A BABOR szépségprogram egyéni igényekre szabott. A BABOR kozmetikus figyelembe veszi bőröd igényeit, és mindig segítségedre lesz, hasznos tanácsokkal lát majd el.
3. lépés: A bőr aktiválása és a BABOR vitality check
A bőrt egy, a BABOR-nál egyedülálló, nagyon intenzív előkészítő maszkkal aktiváljuk. A maszkot letisztítás után visszük fel a bőrre. Lehetővé teszi, hogy a bőr a lehető legjobban szívja fel a későbbiekben felvitt ápoló termékeket, és azok aktív összetevőit. A BABOR vitality check kiegészíti a bőranalízist, gyorsan és tévedhetetlenül segít azonosítani a bőr jobban és kevésbé életerős területeit, amelyek így kiválóan láthatóvá válnak.
4. lépés: BABOR kendőérintés
A BABOR kendőérintés hideg és meleg között váltakozik! Minden BABOR letisztítás, maszk és peeling langyos kendőérintéssel történik, majd utána a hideg következik. A kendőt a speciális BABOR metódussal helyezzük fel. Az érintőkendő legörgetése és a nyomáspontok stimulálása nyugtató és relaxáló hatással van a bőrre.
[/dt_sc_one_half][dt_sc_one_half ]
5. lépés: BABOR FLUID FP kezelés
A BABOR filozófia állítja, hogy a természetnek intenzívebb hatása van, ha nagyobb koncentrációban alkalmazzuk. A BABOR FluidsFP ampullák nagy koncentrációjú, természetes aktív összetevőket tartalmaznak, és olyan meggyőző eredménnyel szolgálnak, melyek láthatóak és érezhetőek is. A steril csomagolású, egyedi kiszerelésű ampullák a bőrápolás legtisztább formáját nyújtják. Arckezelés részeként a fluidok a kívánt eredményeket biztosítják a kezdetektől akár az otthoni ápolás során is.
6. lépés: BABOR masszázs
A BABOR Effective Touch Massage-zsal 5 lépésben érhetsz el ragyogó szépséget és tökéletes kiegyensúlyozottságot. Minden lépés egy bizonyos folyamatot stimulál a testben és a bőrön. Minden lépés intelligensen az előtte lévőre épül, így biztosítva a kívánt hatás elérését a masszázs öt lépése végén. Az öt lépés: Kapcsolat – Hajlandóság – Regeneráció – Mobilitás – Áramlás!
7. lépés: Maszk
Az utolsó előtti lépés egy másik maszkkezelés, melyet a speciális BABOR technikával végzünk. A bőr újra megnyugszik, és relaxált lesz, köszönhetően a legörgető technikának és a nyomópontok serkentésének.
8. lépés: A befejezés
A BABOR kezelések mindig különleges módon végződnek; így az eredmények tovább tartanak, és teljes mértékben meg is mutatkoznak. A befejezés mindig tartalmaz egy szemkezelést, a bőrtípusnak megfelelő ápolókrémet, és egy, a vendéghez illő sminket.
[/dt_sc_one_half]
[/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”” backgroundrepeat=”repeat-x” backgroundposition=”” paddingtop=”99″ paddingbottom=”” margintop=”” marginbottom=”” height=”” textcolor=”” class=”” first][dt_sc_one_fourth first][/dt_sc_one_fourth][dt_sc_one_fourth ][/dt_sc_one_fourth][dt_sc_one_fourth ][/dt_sc_one_fourth][dt_sc_one_fourth ][/dt_sc_one_fourth][/dt_sc_fullwidth_section]

Kapcsolat

+36 20 346 8231

Győr, Dózsa György Rkp. 117. (bejárat a Patak utca felől)

miragebeautyspa@gmail.com

Közösségi média

Adatvédelem

Rólam

„Rengeteg élményt nyújt ez a szakma és azt gondolom, hogy én, személyesen, sokkal több lettem általa.”

Varga Éva Babor Institute Győr, 2020. Fejlesztő: Marketing Menu