[dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”#fcfcf7″ backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”” backgroundrepeat=”” backgroundposition=”” paddingtop=”95″ paddingbottom=”50″ margintop=”” marginbottom=”” height=”” textcolor=”” class=”skin-white” first][dt_sc_two_third first][dt_sc_hr_invisible_medium /]

Bizonytalan vagy a sminkelés terén?

Ezen a 2 órás intenzív tanfolyamon megismerkedhetsz a BABOR AGE ID koncepciójával, melyet Peter Schmidinger nemzetközileg elismert sminkmester és sztársminkes fejlesztett ki egyedülállóan a BABOR számára.

Megtanulod az aranyszabályt mely szerint sminkelés közben három egyszerű lépéssel jóval harmonikusabban lehet kialakítani az arcot.

Profi sminktippeket kapsz az alapozó és világosító helyes felhelyezéséről, (a fény-árnyék technikáról) a szemöldökforma kialakításáról, a pirosító felhelyezéséről, a szemhéjtus használatáról és az aktuális trend színek használatáról, kiválasztásról.

Oktatói segédanyaggal, begyakorlási lehetőséggel.

Sminktermékek rendelése esetén: 5 000 Ft

[/dt_sc_two_third][dt_sc_one_third ]

[/dt_sc_one_third][/dt_sc_fullwidth_section][dt_sc_fullwidth_section backgroundcolor=”” backgroundimage=”” opacity=”” parallax=”” backgroundrepeat=”repeat-x” backgroundposition=”left top” paddingtop=”95″ paddingbottom=”” margintop=”” marginbottom=”” height=”” textcolor=”” class=”” first][/dt_sc_fullwidth_section]

Kapcsolat

+36 20 346 8231

Győr, Dózsa György Rkp. 117. (bejárat a Patak utca felől)

miragebeautyspa@gmail.com

Közösségi média

Adatvédelem

Rólam

„Rengeteg élményt nyújt ez a szakma és azt gondolom, hogy én, személyesen, sokkal több lettem általa.”

Varga Éva Babor Institute Győr, 2020. Fejlesztő: Marketing Menu