Shadiva -Ayurvéda masszázs

Az ayurvéda jelentése: az élet tudománya, India klasszikus orvostudománya. Az ayurvédához szorosan hozzá tartozik a masszázs. Az ayurvédikus masszázs egy meleg olajjal történő teljes tesztmasszázs. Kiváló ellenszere a stressznek. A rendszeres masszázs erősíti az immunrendszert, nyugtatólag hat az idegrendszerre, javítja a keringést,ezáltal jótékony az alvásproblémák esetén is. Regenerálja a test természetes egészségét, növeli az állóképességet. Az olajos masszázs ellazítja és feloldja a feszültséget az izmokban, mély relaxált állapotba juttatja a testet. Az ayurvédikus masszázs után az ember szinte újjászületik.

 

Hatásai:

  • Kiváló ellenszere a stressznek
  • Erősíti az immunrendszert, nyugtatólag hat az idegrendszerre, javítja a keringést
  • Jótékony az alvásproblémák esetén is
  • Az olajos masszázs ellazítja és feloldja a feszültséget az izmokban

 

Aroma Beauty Relax masszázs

Kényeztető testmasszázs, amely simító és akupresszúrás mozdulatok kombinációja. Az értékes növényi olajok mint a mandula és a makadámiadió- olaj,  táplálják és simítják, a pezsgőkörte őssejt kivonata vitaminokkal és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt, az értékes essszenciák mint a levendula és a menta pihentetően, stresszoldóan hatnak a közérzetre. Egy igazi wellness kikapcsolódás, lágy zenére és gyertyafényes hangulatban amely minden nőnek jár…

Hatásai:

  • Az értékes növényi olajok mint a mandula és a makadámiadió- olaj,  táplálják és simítják, a pezsgőkörte őssejt kivonata vitaminokkal és ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt
  • Értékes essszenciák mint a levendula és a menta pihentetően, stresszoldóan hatnak a közérzetre
  • (Más esszenciával is választható)

Asia- Hot stone masszázs

A kellemesen kímélő rituálé az átlagos masszázsokkal  ellentétben mélyebben relaxál, és könnyebben megteremti a test-lélek-szellem harmóniájának hármas egységét. A lávaköves masszázs több ezer éves múltra tekint vissza, az amerikai indiánok, az indiaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok sámánjai is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket és ásványokat. A kezelés speciális masszázstechnikára épül, segíti az energiaáramlást, stresszoldással párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendívül jót tesz a bőrnek, mivel a mély meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a szellem is relaxál, a végeredmény pedig fizikai és lelki megújulás, kiegyensúlyozottság. A merev izületek és izmok visszanyerik rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül és csodálatos változáson megy át.

A meleg köveket a megfelelő pontok stimulálására, a testre, a test alá, ill. A lábujjak közé helyezzük, miközben bemasszírozzuk a bőr számára értékes anyagokat. A Shiatsu fogások alkalmazásával olyan pontokat stimulálunk, amelyek a testben húzódó energiavonalak, a meridiánok által összeköttetésben vannak belső szerveinkkel és sejtjeinkkel. A civilizációs ártalmak hatására egyre gyakoribb, hogy az élet energiájának (Qi) áramlása akadozik, sőt olykor stagnál a testben, csökkentve ezzel a vitalitást, és gyengítve a szervezet ellenálló képességét. Mivel a Qi-áram reagál az érintésre, a kezek munkájával fel lehet oldani az áramlást gátló pontokat. A kő ebben játszik fontos szerepet. Ha valaki szereti a masszázst és a kellemes meleget, az ellazulást és azokat az állapotokat, amikor teljesen feloldódhat, akkor az megtalálta az egyik legnagyszerűbb lehetőséget amit ember valaha kitalált.

Időpont foglalás

Keressen elérhetőségeimen és egyeztessünk időpontot. Várom szeretettel.

Kapcsolat

+36 20 346 8231

Győr, Dózsa György Rkp. 117. (bejárat a Patak utca felől)

miragebeautyspa@gmail.com

Közösségi média

Adatvédelem

Rólam

„Rengeteg élményt nyújt ez a szakma és azt gondolom, hogy én, személyesen, sokkal több lettem általa.”

Varga Éva Babor Institute Győr, 2020. Fejlesztő: Marketing Menu